DROPS // Frog

2015 starter fantastisk ud. Et af billederne fra vores "DROPS" kunstprojekt er netop blevet udvalgt til finalefeltet i en stor international fotokonkurrence.

Viewbug er et stort, internationalt site, hvor fotografer fra hele verden kan dele deres billeder, og deltage i konkurrencer indenfor forskellige kategorier. Selvom fotografering på ingen måde er en konkurrence, så er det altid interessant at få professionelles reaktioner på ens billeder, og det var også derfor, at billedet "DROPS // Frog" blev tilmeldt konkurrencen.

Da der til den type konkurrencer ofte er mange tusinde (og helt fantastiske) billeder tilmeldt, var der ingen forventninger om at være blande de få udvalgte, som gik i finalefeltet, og derfor var det en stor, glædelig overraskelse, da Viewbug lige efter nytår kontaktede mig, og kunne oplyse, at billedet er i blandt de få der er i finalen.

Vi søger stadig modeller til "DROPS" kunstprojektet. Primært kvindelige modeller under 25, og gerne modeller med fx piercinger, etnisk baggrund el.lign. Det er gratis at deltage i projektet, og kræver ikke specielt meget fra modellerne.
Læs mere om projektet, og hvad vi søger her.

 

Se en video om "DROPS" projektet og redigeringen af billederne:

Comment