Viewing entries in
Konkurrence

"DROPS" billede finalist i international konkurrence

Comment

"DROPS" billede finalist i international konkurrence

DROPS // Frog

2015 starter fantastisk ud. Et af billederne fra vores "DROPS" kunstprojekt er netop blevet udvalgt til finalefeltet i en stor international fotokonkurrence.

Viewbug er et stort, internationalt site, hvor fotografer fra hele verden kan dele deres billeder, og deltage i konkurrencer indenfor forskellige kategorier. Selvom fotografering på ingen måde er en konkurrence, så er det altid interessant at få professionelles reaktioner på ens billeder, og det var også derfor, at billedet "DROPS // Frog" blev tilmeldt konkurrencen.

Da der til den type konkurrencer ofte er mange tusinde (og helt fantastiske) billeder tilmeldt, var der ingen forventninger om at være blande de få udvalgte, som gik i finalefeltet, og derfor var det en stor, glædelig overraskelse, da Viewbug lige efter nytår kontaktede mig, og kunne oplyse, at billedet er i blandt de få der er i finalen.

Vi søger stadig modeller til "DROPS" kunstprojektet. Primært kvindelige modeller under 25, og gerne modeller med fx piercinger, etnisk baggrund el.lign. Det er gratis at deltage i projektet, og kræver ikke specielt meget fra modellerne.
Læs mere om projektet, og hvad vi søger her.

 

Se en video om "DROPS" projektet og redigeringen af billederne:

Comment
Gaffa Photo Award

Comment

Gaffa Photo Award

Rapper portrait

I 2009 vandt jeg den allerførste udgave af Gaffa Photo Award, med et billede taget i mine første måneder som musikfotograf. Siden er der sket meget, både personligt og teknisk, og derfor er jeg endnu mere stolt af at kunne offentliggøre, at jeg er blevet nomineret til hele to Gaffa Photo Awards i år!

At vinde prisen for 'Bedste Live Foto' var en kæmpe oplevelse, og en begivenhed som gjorde, at jeg begyndte at tro mere på egne evner som fotograf, og dedikere mig yderligere til at fotografere musik. Siden den dag er der sket meget med min fotografering. Jeg har lært meget om de tekniske aspekter, jeg har investeret i udstyr specielt til denne type af billeder - og ikke mindst var responsen så overvældende, at jeg gradvist har fået muligheden for at fotografere større og større navne.

Det var faktisk ikke min plan at tilmelde mig Gaffa Photo Awards 2014. Med en deadline der faldt sammen med bl.a. Aarhus Festuge, og nogle store koncerter, var det faktisk en notifikation på min telefon søndag aften kl 23:30 - 30min før deadline - som mindede mig om at det stadig var muligt at deltage. Da tiden ikke var til at se et helt års musikfotos (langt over 50.000 billeder) igennem, tog jeg nogle af mine seneste billeder, og sendte afsted - med tanken i baghovedet, at jeg sikkert havde glemt mine allerbedste billeder, og måske ødelagt mine muligheder for at klare mig godt ved konkurrencen.

Derfor var overraskelsen meget stor, da jeg fandt ud af, at jeg ikke alene var nomineret i én, men hele to kategorier - endda i kategorier jeg slet ikke havde forventet:

 • Årets portræt foto
  (for billede af Per Vers)
 • Årets feature
  (photostory på 10 billeder - fra "Rødder" gallakoncert i Aalborg)

At det netop skulle være to nomineringer der begge involverer den danske rapper Per Vers (som netop selv har vundet Modersmålsprisen 2014), er et rent tilfælde, men et glædeligt et, da jeg i det sidste års tid har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Per flere gange - senest to gange lige op til deadline på Gaffa Photo Award, som bl.a. resulterede i billederne fra gallakoncerten for den nye udgivelse Rødder.

Det er - mildest talt - overvældende at blive nomineret i hele to kategorier, og jeg glæder mig til at høre resultatet. Vinderne offentliggøres i oktober-nummeret af Gaffa (gratis i hele landet), samt på Gaffa.dk.

Comment
Venstrehaandsarbejde vinder konkurrence

Comment

Venstrehaandsarbejde vinder konkurrence

lilwayne.jpg

Tusind tak til alle de mange der var inde og stemme via Facebook og Twitter i konkurrencen om at komme til at dække den amerikanske rapper Lil Wayne og Mac Miller's besøg i Danmark senere på måneden! 

Jeg håber at komme til at deltage i flere, større konkurrencer i fremtiden, og håber at folk vil støtte lige så meget op som de har denne gang. 

Det bliver spændende at fotografere en af musikbranchens største navne i øjeblikket, og jeg glæder mig til at vise jer billederne! 

Igen - Tusind tak! 

-Peter 

 

Comment
Fotografere Lil Wayne??

Comment

Fotografere Lil Wayne??

Transient

Nogle gange skal man tage nogle nye chancer når de byder sig, og selvom at det pt er en periode med store omvæltninger og udfordringer for mig, så betyder det ikke at jeg går i stå. Den amerikanske rapper Lil Wayne skal i oktober på tour i Europa, og søger fotografer - Jeg håber at det bliver mig! 

I forbindelse med Lil Wayne og Mac Miller's tour rundt i Europa, søger de en fotograf i hvert land, som kan komme til at få nogle fede oplevelser, og få taget nogle unikke billeder.  

Den mulighed kan jeg naturligvis ikke lade gå forbi mig - specielt ikke da der på det seneste har været brug for nogle positive oplevelser, så jeg har tilmeldt mig konkurrencen, om at blive den danske fotograf der dækker Lil Wayne's besøg i Danmark.

 

Giv en stemme

Du kan hjælpe mig ved at give mig en stemme. Det kræver enten en Facbook eller en (evt flere hvis du vil stemme flere gange) Twitter-profiler.

Stem her:
http://www.talenthouse.com  

Klik på Facebook og/eller Twitter-knapper til højre for billedet af guitaristen.

 

Jeg håber at du vil hjælpe mig!
På fothånd tak!

-Peter 

 

Comment
Konkurrence: 1000 "fans" på Facebook

Comment

Konkurrence: 1000 "fans" på Facebook

konkurrence.jpg

***  23. JUNI: KONKURRENCEN ER AFSLUTTET  ***

Vi er tæt på at runde ikke mindre end 1.000 'Synes godt om' på vores Facebook sideDet er helt vildt at så mange følger med i billederne, og kan lide dem, så det er helt fantastisk!! I den anledning fejrer vi det med en konkurrence.

Venstrehaandsarbejde.com har ikke haft en Facebook-side specielt længe, men vi er utrolig glade for alle de mange kommentarer, likes osv som vi har fået igennem tiden. Når folk viser at de kan lide hvad vi laver, så er det med til at holde os i gang, og give gnisten til at blive ved med at lave mere!

Screenshot, 5. juni 2013

Screenshot, 5. juni 2013

Konkurrence

Derfor vil vi gerne fejre det med en konkurrence, hvor fem heldige kan vinde:

 • 1 stk Venstrehaandsarbejde t-shirt  
  (Flere størrelser - Værdi: 120.00kr)

Det eneste det kræver er, at du udfylder felterne nedenfor, inden den 23. juni 2013 kl. 18.00.

Hvis du samtidig har lyst til at dele vores Facebook side til de venner der kunne være interesserede i det, vil det være helt fantastisk! Det giver ikke større chance for at vinde, men vil gøre os meget glade, og hjælpe os med at kunne blive ved med at lave billeder.

 


Bonus-rabat

Desuden giver Venstrehaandsarbejde.com 10% rabat til alle, på alle fotoopgaver der bookes i juni måned!!

Model-foto

 • Model-pakke 1
  809,00kr (normalpris: 899,00kr)
 • Model-pakke 2
  1079,00kr
   (normalpris: 1199,00kr)
 • Model-pakke 3
  1529,00kr
  (normalpris: 1699,00kr)

Bryllups-foto

 • Bryllups-pakke 1
  3599,00kr 
  (normalpris: 3999,00kr)
 • Model-pakke 2
  5399,00kr
   (normalpris: 5999,00kr)
 • Model-pakke 3
  8099,00kr
   (normalpris: 8999,00kr)


Deltag i konkurrencen

Name *
Name
T-shirt type *
Se de forskellige modeller på billederne ovenfor.
Størrelse *
Hvilken størrelse t-shirt bruger du? (t-shirts er tight-fit, og sidder pænest hvis den sidder lidt til. T-shirten er i en rigtig god kvalitet, som holder form og farve længere end de fleste t-shirts).
Favorit billeder *
Hvilken type billeder kan du bedst lide? Vælg gerne flere.

Comment