portrait-04_Snapseed.jpg
dad-01.jpg
131026-124.jpg
portrait-04_Snapseed.jpg

Om fotografen


Om Fotografen

SCROLL DOWN

Om fotografen


Om Fotografen

OM FOTOGRAFEN

Med en baggrund i musikbranchen, var fokus i lang tid på fotografering af koncerter. Selvom fokus har ændret sig en del siden, tager Venstrehaandsarbejde.com stadig billeder til over 100 koncerter om året, og har skabt sig et solidt navn i musikbranchen som et firma der kan levere billeder der indfanger de øjeblikke der kan gøre musik så fantastisk. Billederne har været bragt i utallige blade, aviser og magasiner.

I 2009 vandt Peter L. Nielsen Danmarks største musikfoto konkurrence Gaffa Photo Award for 'Årets Bedste Live Foto'.

I 2014 gik en stor drøm i opfyldelse, da et billede af Københavns volde blev publiceret i National Geographic Magazine.

Erfaringen fra koncerterne kommer også brudepar, modeller m.fl. til gode, da erfaringerne i at arbejde under vanskelige forhold med meget lidt lys og plads har gjort Venstrehaandsarbejde.com til ekspert i at få det ultimative ud af selv meget svære situationer.

Det betyder, at uanset vejr og omgivelser, vil i kunne få billeder der skiller sig ud, og har den 'wow-effekt' mange ønsker.

Redigering

Som en af kun en håndfuld danskere, er Venstrehaandsarbejde Adobe Certified Expert i Photoshop og i Photoshop Lightroom.

Læs mere om vores tilgang til redigering, og hvad vi kan tilbyde på vores side om redigering.

 


VENSTREHAANDSARBEJDE.COM

v/ Peter L. Nielsen

 

Kontakt

Navn *
Navn
dad-01.jpg

Brug af billeder


Brug af billeder

Brug af billeder


Brug af billeder

Brug af billeder

Her er retningslinierne for hvordan Venstrehaandsarbejde's billeder må bruges.

Hos Venstrehaandsarbejde gør vi vores bedste for at gennemarbejde alle billeder fra koncerter osv hurtigst muligt efter billederne er taget. Normalt vil billeder komme op på denne hjemmeside under 'Koncerter' dagen efter koncerten - Dagen efter upload på hjemmesiden vil udvalgte billeder blive uploadet til Venstrehaandsarbejdes Facebook side, og ét eller to billeder vil blive delt på vores Instagram-side (@Venstrehaandsarbejde)

DU MÅ GERNE:

  • Linke til Venstrehaandsarbejde's gallerier på hjemmeside og/eller Facebook
  • Tagge dig (eller personer du kender) på de billeder der er uploadet til Venstrehaandsarbejde's Facebook profil eller Instagram
  • Re-poste billeder postet på Venstrehaandsarbejde's Instagram profil.


DU MÅ IKKE:

  • Downloade billeder fra Venstrehaandsarbejde's gallerier og uploade dem på egen side/Facebook/Instagram eller andre online medier
  • Bruge billeder uden tilladelse fra fotografen
  • Redigere billederne, fjerne vandmærke el.lign.

Tag dig selv eller andre på billederne ved at føre musen henover billedet og vælg "Tag billede". 

Ophavsret

Jfr Ophavsretsloven §1, tilhører ophavsretten til billeder altid den person der skaber værket - og Venstrehaandsarbejde ejer dermed ophavsrettet til alle billeder billeder taget af Venstrehaandsarbejde. Dette vil altid gælde, og kun i tilfælde hvor billeder bliver købt, må andre bruge billederne. Ved køb overdrages brugsretten - Ophavsretten vil altid tilhøre fotografen.

Modsat af, hvad mange tror, så gælder Ophavsretloven altid - også når billeder uploades til fx Facebook, eller findes via Google-søgninger.

Misbrug af billederne vil kunne medføre erstatningskrav.
Hvis billederne tilmed bruges uden at kreditere fotograf og linke til hjemmeside, er det en skærpende omstændighed.

Køb billeder

Ønsker du billederne til at bruge på din hjemmeside el.lign., uden vandmærke el.lign., og fri brugsret, så kan billederne købes:

Ønsker du en anden type billeder, så specificér hvad du ønsker.
Alle priser ex moms.

 
Navn *
Navn
Billed-ønske *
Ønsket kvalitet *
131026-124.jpg

Awards


Awards

Awards


Awards

Priser / Awards

Gaffa Photo Award

- Bedste portræt
- Bedste Feature

(2014)
Hele to gange blev Venstrehaandsarbejde nomineret i Danmarks største konkurrence for musikfotos. Det skete for et portræt af Per Vers, samt for featuren der dækkede samme Per Vers' "Rødder" koncert i Musikkens Hus i Aalborg.

LIL WAYNE KONKURRENCE

(2013)
Efter en afstemning hvor fotografer fra hele Europa konkurrerede om at få lov til at lave nogle billeder med den amerikanske rapper Lil Wayne, vandt Venstrehaandsarbejde, og dækker Lil Wayne og Mac Miller's besøg i Danmark i slutningen af oktober 2013.

 

NORTHSIDE FESTIVAL HALL OF FAME

(2013) 

Mit billede af en dreng der leger i regnen under koncerten med Eagles of Death Metal på Northside Festival 2012, vandt festivalens Instagram konkurrence, med over dobbelt på mange stemmer som nummer 2.

Det blev dermed det første billede i festivalens "Hall of Fame". 

Billedet er taget med en iPhone. 


SPOT FESTIVAL FOTO KONKURRENCE

(2011) 

To af mine billeder fra festivalen blev valgt ud iblandt de mange indsendte under overskrifte "Come together". 15 billeder blev valgt ud, og fremvist i en SPOT udstilling kaldet SPOTvibes, bl.a. hos WoodWood i Aarhus.


GAFFA PHOTO AWARD

- BEDSTE LIVE FOTO

(2010) 

Mit billede taget til en koncert med det randrusianske kult-band Niels Klapper Fisken på Café von Hatten i Randers, vandt den første Gaffa Photo Award i kategorien "Bedste Live Billede". over 3000 billeder blev sendt ind i kategorien.

Til prisoverrækkelsen i København blev prisen overrakt af Franz Beckerlee (guitarist i Gasolin). 

Billedet er senere blevet brugt i bl.a. Gaffa, Ekstra Bladet, BT, Jyllands Posten, MetroXpress, Urban, Randers Amtsavis m.fl.

Artikler med interviews blev bragt i bl.a. Randers Amtsavis og Randers Onsdag. 

Awarden hænger i dag på væggen på spillestedet Café von Hatten i Randers, hvor billedet blev taget.