marias-1.jpg

Det er ikke altid at vejret viser sig fra sig mest gunstige side, men når en dør lukker, så åbner der sig en masse andre.

Jeg lavede et foto shoot med danseren Maria, i området omkring Fussingø nær Randers. Desværre var vejret ikke helt med os, og vi rendte ind i den eneste sommerdag i 2013 med tåge og gråvejr, indtil allersidst på dagen. 

Derfor blev det en udfordring at få lavet billeder ved vandet, som ellers var planen, men vi nåede at få en pæn himmel på billederne da vi fotograferede ved en gylden kornmark.

Det er altid skønt at arbejde med folk, hvor der er en dejlig, afslappet atmosfære, og denne dag var virkelig en af dem. Jeg har kendt Maria i mange år, og modsat hvad nogle måske tror, så er det langt oftere mere afslappet og mindre akavet at lave fx. Nude Art med folk som man kender, og dermed nemt kan holde en samtale i gang med. Vi havde i hvert tilfælde en fantastisk hyggelig dag!

Med det øverste billede førsøgte vi at lave et drømmebillede, hvor farverne på træerne er surrealistiske, og modellens krop trækker dis/røg efter sig, mens sommerfugle flyver efter hende. Det er ikke et klassisk modelbillede, men et af de projekter, som er sjove at arbejde med, og som viser en helt anden side end folk normalt ser: Den grafiske side, og efterbehandlingen.

Comment