groen2013.jpg


Endnu engang byder sommeren på fotografering af en del festivaler. Denne fredag gælder det Grøn Koncert i Randers, og i starten af august gælder det Danmarks Grimmeste Festival i Aarhus.

**UPDATE**
Se billederne fra Grøn Koncert her! 

Når Grøn Koncert rammer Randers på fredag d. 19. juli, er det tredie år i træk at pladsen bag Graceland lægger græs til nogle af de største kunstnere i Danmark, og ligesom de foregående år dækker Venstrehaandsarbejde begivenheden - både for vores egen side (som du er på nu), og for Randers Amtsavis.

Programmet i år byder bl.a. på:
Mads Langer, Carpark North, Nik & Jay, Medina, Magtens Korridorer, Kato, Lukas Graham og Donkey Sound (feat. Shaka Loveless, Wafande, Klumben og Raske Penge) 

**UPDATE** 
Se billederne fra festivalen her!

Den lille festival Danmarks Grimmeste Festival fejrer i år 10 års jubilæum, med endnu et program fyldt med upcoming danske navne og nogle solide headliners. Venstrehaandsarbejde har dækket den hyggelige fetival på Grimhøjgård flere gange, og det bliver fantastisk endnu engang at indtage frugthaven i Brabrand med kameraet, og ca 5000 andre musikelskere!

Programmet i år er bl.a.:
 10års jubilæums show, Peter Sommer, Mø, The Floor Is Made Of Lava, Eaggerstunn, The Broken Beats, Bon Homme, Bottled in England, Tako Lako, Go Go Berlin, Barbara Moleko, Pede B + DJ Noize, Flødeklinikken, Jonny Hefty & Jøden - og mange flere

Comment