Viewing entries in
Foto shoot

Retouching

Comment

Retouching

Mange ser billeder som dokumentariske - kan man se det, er det virkelighed. Retouching er sjældent noget som der bliver snakket meget om, selvom over 90% af de billeder man ser i medier m.m. i større eller mindre grad er blevet redigeret.

Jeg har lavet et par photoshoots for at vise hvad man kan gøre med redigering - i disse tilfælde i Capture One og Photoshop.

Comment
Fotograf for Randers Amtsavis

Comment

Fotograf for Randers Amtsavis

Jeg har løst nogle enkelte små freelance opgaver for Randers Amtsavis, og kommer nok til at løse nogle flere i fremtiden.

Det resulterede bl.a. i en forside, og nogle flotte opslag i avisen. Som altid er det dejligt at se sine billeder på tryk.

Her er et udvalg af billederne:

Comment
"DROPS" billede finalist i international konkurrence

Comment

"DROPS" billede finalist i international konkurrence

DROPS // Frog

2015 starter fantastisk ud. Et af billederne fra vores "DROPS" kunstprojekt er netop blevet udvalgt til finalefeltet i en stor international fotokonkurrence.

Viewbug er et stort, internationalt site, hvor fotografer fra hele verden kan dele deres billeder, og deltage i konkurrencer indenfor forskellige kategorier. Selvom fotografering på ingen måde er en konkurrence, så er det altid interessant at få professionelles reaktioner på ens billeder, og det var også derfor, at billedet "DROPS // Frog" blev tilmeldt konkurrencen.

Da der til den type konkurrencer ofte er mange tusinde (og helt fantastiske) billeder tilmeldt, var der ingen forventninger om at være blande de få udvalgte, som gik i finalefeltet, og derfor var det en stor, glædelig overraskelse, da Viewbug lige efter nytår kontaktede mig, og kunne oplyse, at billedet er i blandt de få der er i finalen.

Vi søger stadig modeller til "DROPS" kunstprojektet. Primært kvindelige modeller under 25, og gerne modeller med fx piercinger, etnisk baggrund el.lign. Det er gratis at deltage i projektet, og kræver ikke specielt meget fra modellerne.
Læs mere om projektet, og hvad vi søger her.

 

Se en video om "DROPS" projektet og redigeringen af billederne:

Comment
Talent014

Comment

Talent014

STEVEN FREDERIKSEN

Talent014 er et talentudviklingsprojekt i Randers, som Venstrehaandsarbejde igen i år er involveret i. Projektet tager tre lovende, unge kunstnere fra Randersområdet, og giver dem en række redskaber, coaching m.m. Det hele afsluttes med en koncert på Turbinen i Randers.

Årets medvirkende er de to singer/songwritere Steven Frederiksen og Emma Sand, samt indie/mathpop-bandet Lucid Lions.

Koncerten kommer til at foregå onsdag d. 28. maj i Turbinen på Værket i Randers. Billetter kan købes her.

Her er billeder taget til pressedag på Turbinen i marts:

Der blev også produceret en video per kunstner. Video og redigering: Venstrehaandsarbejde.com. Lyd og lydredigering: Kent Olsen.

Comment