De sidste par uger har mit trofaste kamera været til reparation, og tiden er blevet brugt kreativt!

Billede fra Behind the scenes på foto shootet

Billederne fra foto shootet med smukke Cecilie blev redigeret næsten færdig, og reaktionerne på den har været fantastiske, så det kunne ikke være bedre. Alle de forskellige elementer der skulle spille sammen fungerede perfekt, så det var kun mindre slagsmål med det kamera jeg har lånt af Goecker, som jeg måtte bokse lidt med. 
Der blev leget med bl.a. røgbomber og farvefiltre, så det var dejligt at alt fungerede som det skulle - og endda bedre på mange måder.

Samtidig gik arbejdet igang med at designe den nye hjemmeside. Jeg har længe haft lyst til at designe en side der fremviste mine billeder endnu flottere end den gamle gjorde, og som også kunne fungere på mobil, tablets osv. Det er dermed blevet et farvel til den sorte side, med de små billeder, og et goddag til lyse farver, og meget (meget) større billeder.

Venstrehaandsarbejde.com (2010-2013)

Jeg vil gerne høre kommentarer og forslag til hjemmesiden, så skriv endelig en kommentar til denne blog-post, eller skriv på Facebook.com/venstrehaandsarbejde

Comment