GRATIS FOTO SHOOT / TFP

Jeg søger pt TFP modeller til Bodyscapes fotoshoot.
Kunne du tænke dig at få taget billeder gratis af en professionel fotograf, og redigeret af professionel grafiker, så tilmeld dig og læs mere her.
Der vil desuden være mulighed for at få taget headshots/portræt billeder som tak for hjælpen!

HVAD ER TFP

TFP betyder 'Time For Print' eller ' Time For Pictures'. Det er et udtryk for, at fotograf, model, stylist el.lign. udfører et fælles projekt, hvor formålet er, at skabe noget man kan se på print og dele med andre fx i et portfolie.

Ideen bag TFP billeder er, at man laver de billeder man har brug for - billeder der kan komme begge parter til gode, men uden penge involveret. Personerne der arbejder med billederne, får ret til at bruge billederne efterfølgende. Det er deres "betaling" for at være med, og bruge deres tid på et shoot. Det kan være rigtig hårdt arbejde, og det er ikke altid, at du selv har meget indflydelse på hvilke billeder det er (selvom vi altid gerne vil have input fra modellerne) - men du vil kunne få en gratis fotografering, og en masse billeder som normalt ville koste en mindre formue at få lavet.

TFP giver nogle gange muligheden for at lave helt ekstraordinære ting, da samarbejderne er drevet af entusiasme og lyst - uden at der kommer til at handle om at det skal holde sig indenfor fx en bestemt mængde timer, da alt foregår på frivillig basis. Så hvis den gode ide pludselig kommer, så er der intet der står i vejen for, at det kan blive til virkelighed. Der bliver ofte lagt rigtig mange kræfter, og rigtig meget tid i denne type shoots.

 

KAN JEG FÅ TAGET TFP BILLEDER

 Amanda, TFP shoot, Hillerød 2013

Amanda, TFP shoot, Hillerød 2013

De fleste fotografer (og modeller) bruger TFP i starten af deres karriere, for at få billeder de kan vise frem. Hos Venstrehaandsarbejde har jeg forlængst rundet de første 10.000 timer bag kameraet, og mange millioner billeder taget. Jeg er professionel, og leverer et professionelt job. Derfor laver Venstrehaandsarbejde kun meget sjældent TFP billeder, og når det er, kræver det næsten altid en speciel type model til den pågældende opgave.

Jeg får dagligt henvendelser fra folk der er interesserede i at stå model, og det er jeg meget taknemmelig for, men det er umuligt at bruge alle der kontakter mig. Hvis du har noget at byde på, så er jeg dog altid interesserede i at høre fra dig. 

Jeg laver pt kun TFP billeder til Bodyscapes og til  "DROPS" kunstprojektet.
Er du interesseret i at få taget nogle billeder gratis, og deltage i et smukt og anderledes kunstprojekt, så læs mere, se billeder og kontakt mig på www.bodyscapes.dk.

 

Jeg glæder os til at høre fra dig.

 

 


 
Keywords: Nude Art, Artistic Nude, Nudes, nøgenfotografering, nøgenfoto, pigefoto, beauty billeder, babe billeder, boudoir, budoir, morgengave, afklædt, sensuelle billeder, sexede billeder, nøgen, sensualitet, sexy, pæne nøgenbilleder, Østjylland, Randers, Aarhus, Viborg, Silkeborg, grenaa, skive, hobro Jylland.