Priser / Awards

Gaffa Photo Award

- Bedste portræt
- Bedste Feature

(2014)
Hele to gange blev Venstrehaandsarbejde nomineret i Danmarks største konkurrence for musikfotos. Det skete for et portræt af Per Vers, samt for featuren der dækkede samme Per Vers' "Rødder" koncert i Musikkens Hus i Aalborg.

LIL WAYNE KONKURRENCE

(2013)
Efter en afstemning hvor fotografer fra hele Europa konkurrerede om at få lov til at lave nogle billeder med den amerikanske rapper Lil Wayne, vandt Venstrehaandsarbejde, og dækker Lil Wayne og Mac Miller's besøg i Danmark i slutningen af oktober 2013.

 

NORTHSIDE FESTIVAL HALL OF FAME

(2013) 

Mit billede af en dreng der leger i regnen under koncerten med Eagles of Death Metal på Northside Festival 2012, vandt festivalens Instagram konkurrence, med over dobbelt på mange stemmer som nummer 2.

Det blev dermed det første billede i festivalens "Hall of Fame". 

Billedet er taget med en iPhone. 


SPOT FESTIVAL FOTO KONKURRENCE

(2011) 

To af mine billeder fra festivalen blev valgt ud iblandt de mange indsendte under overskrifte "Come together". 15 billeder blev valgt ud, og fremvist i en SPOT udstilling kaldet SPOTvibes, bl.a. hos WoodWood i Aarhus.


GAFFA PHOTO AWARD

- BEDSTE LIVE FOTO

(2010) 

Mit billede taget til en koncert med det randrusianske kult-band Niels Klapper Fisken på Café von Hatten i Randers, vandt den første Gaffa Photo Award i kategorien "Bedste Live Billede". over 3000 billeder blev sendt ind i kategorien.

Til prisoverrækkelsen i København blev prisen overrakt af Franz Beckerlee (guitarist i Gasolin). 

Billedet er senere blevet brugt i bl.a. Gaffa, Ekstra Bladet, BT, Jyllands Posten, MetroXpress, Urban, Randers Amtsavis m.fl.

Artikler med interviews blev bragt i bl.a. Randers Amtsavis og Randers Onsdag. 

Awarden hænger i dag på væggen på spillestedet Café von Hatten i Randers, hvor billedet blev taget.