Som en af de få i Danmark er jeg officielt certificeret ekspert i Adobe's programmer. Adobe er firmaet bag de mest brugte programmer i den grafiske branche - bl.a. Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects og mange flere.

Det betyder, jeg har bestået en meget omfattende eksamen hos Teknologisk Institut, hvor alle aspekter af de programmerne skal gennemgåes (uden hjælpemidler), og beståes efter en høj standard. Til hver eksamen er der blevet brugt ugevis af forberedelse, hvor hver eneste lille krog af programmerne er blevet grundigt gennemgået - selv dem man ikke bruger normalt.

Jeg er certificeret eksperter i Photoshop og Photoshop Lightroom - de to programmer jeg bruger lang det meste af tiden i mit workflow. Det garanterer dig en meget høj kvalitet, da jeg er en af de bedste til at arbejde med Adobes programmer, og at du kan være helt tryg ved, at du vil kunne få det resultat du ønsker.

Pt (jan. 2015) er der kun 23 Adobe Certified Experts i Danmark. 15 er, som jeg, certificerede i Photoshop, men jeg er den eneste der certificerede i de nyeste versioner af Photoshop Lightroom.

Læs mere om Adobe certificering