Fotograf for Randers Amtsavis

Comment

Fotograf for Randers Amtsavis

Jeg har løst nogle enkelte små freelance opgaver for Randers Amtsavis, og kommer nok til at løse nogle flere i fremtiden.

Det resulterede bl.a. i en forside, og nogle flotte opslag i avisen. Som altid er det dejligt at se sine billeder på tryk.

Her er et udvalg af billederne:

Comment
Billeder i Spot Festival program

Comment

Billeder i Spot Festival program

Siden 2007 har jeg fotograferet på Spot Festivalen i Aarhus, og det er blevet til utallige koncerter med de bedste upcoming navne fra hele verden, i de hyggelige omgivelser ved Aarhus Musikhus.

I 2014 fotograferede jeg for festivalen og deres arrangør, ROSA, og det blev bl.a. til koncerter med Go Go Berlin, Julias Moon, The Blue Van, Alcoholic Faith Mission, Reptile Youth, og mange mange flere. Se billederne fra Spot 2014 hér.

I forbindelse med festivalen i 2015, som bliver afholdt den første weekend i maj i år, figurerer mine billeder mange steder i det officielle program som Gaffa har lavet - bl.a. et helt opslag med mine billeder (og min tekst).

Læs magasinet hér

Mange Venstrehaands-billeder i Spot15 programmet.

Comment
Per Vers tour-poster

Comment

Per Vers tour-poster

Sidste år lavede jeg en serie billeder med den fantastiske Per Vers. Nu er Per parat til at tage på Danmarks tour, og mit billede pryder plakaten.

Sidste år kontaktede Per Vers mig med en idé om at lave et billede med en løgnedetektor. En længere eftersøgning gik i gang efter, om der måske kunne findes en sådan maskine i Danmark - og i så fald, om man kunne låne den?

Det viste sig, at alt fra elektronikeksperter til Danmarks Politimuseum ikke kunne hjælpe, så det var op til mig, at bygge en løgnedetektor. Gudskelov skulle den kun se godt ud på billeder, og ikke fungere - så det gjorde opgaven noget nemmere. Dele fra et hovedbundsmassageapperat, papkasser i forskellig størrelse, elektronikaffald fra en bekendts garage m.m. blev samlet, og fragtet til en lettere spooky kælder i et beboelseskvarter i Randers.

Det færdige billede pryder nu Per's tourplakat - og for jer der ikke har oplevet ham live (og med hans fantastisk live (!) band og vokalisterne Nappion og Ayoe), så kan det virkelig anbefales. Jeg har selv haft fornøjelsen af at se dem flere gange, og det er altid sjovt og festligt!

Oplev dem live:

 • 08/05  -  Det Musiske Hus, Frederikshavn
 • 09/05  -  Studenterhuset, Aalborg
 • 20/05  -  Pumpehuset, København
 • 21/05  -  Atlas, Aarhus
 • 22/05  -  Gimle, Roskilde
 • 23/05  -  Posten, Odense
 • 05/06  -  Godset, Kolding
 • 12/06  -  Vershuset, Næstved
 • 19/06  -  Harders, Svendborg
 • 25/06  -  Musikhuset, Slagelse

Læs mere om touren, og Per Vers: per.tv/taetpaatour

Comment
I studiet med Stephanie Maria

Comment

I studiet med Stephanie Maria

Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria. Klik hér for at læse mere, og se billederne.

Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria. Klik hér for at læse mere, og se billederne.

Den danske sangerinde Stephanie Maria var i denne uge i studiet for at indspille numre med sit nye band, som bl.a. tæller undertegnede på guitar, keyboard og kor. Derfor kom kameraet med en tur behind the scenes.

For mange kommer det som en overraskelse, at jeg også selv er musiker, men det er faktisk noget der går meget længere tilbage end min kærlighed til fotografering - og jeg har spillet musik siden jeg var 6 år gammel.

Siden 2013 har jeg spillet sammen med den unge danske sangerinde Stephanie Maria, som jeg selv var med til at opdage til talentudviklingsprojektet Talent13. I 2015 har vi startet et nyt band, sammen med to erfarne musikere på trommer og bas/keys, og der arbejdes nu på en masse nye numre. Genremæssigt er det lidt mere elektronisk end tidligere, men har et fantastisk drive, og er noget jeg er sikker på, vil appellere til rigtig mange. Tænk musik lidt i stil med Mø, med en smuk og klar kvindevokal i front.

I denne uge hoppede vi i studiet med Torben Møhlenberg bag knapperne, i de hyggelige omgivelser i KaosAmbasaden i Randers. Numrene er nu sendt til den dygtige Kent Olsen til mix. Vi glæder os meget til at kunne dele dem med jer alle - forhåbentlig kommer der også snart en video.

Oplev bandet live
Onsdag d. 4. marts kl. 21:30 kan bandet opleves på Atlas i Aarhus i forbindelse med Emergenza Festivalen.

Comment