Viewing entries in
Nyheder

Retouching

Comment

Retouching

Mange ser billeder som dokumentariske - kan man se det, er det virkelighed. Retouching er sjældent noget som der bliver snakket meget om, selvom over 90% af de billeder man ser i medier m.m. i større eller mindre grad er blevet redigeret.

Jeg har lavet et par photoshoots for at vise hvad man kan gøre med redigering - i disse tilfælde i Capture One og Photoshop.

Comment
Mika Vandborg toneprint video

Comment

Mika Vandborg toneprint video

Mika Vandborg er uden tvivl en af landets bedste gutarister, og til dagligt gør han sig i bl.a. Electric Guitars (med vennen Søren Andersen) og Love Shop.

Jeg lavede en video på Fatter Eskil i Aarhus, hvor Mika laver et "toneprint" for den nye Viscous Vibe pedal fra TC Electronic. Det blev gjort med et meget simpelt to kamera-setup og tre mikrofoner, og meget hurtigt skudt, da spillestedet hurtigt blev fyldt til bristepunktet.

Se lidt af mine billeder af Electric Guitars herunder - eller se alle billederne af dem her

Comment
I studiet med Stephanie Maria

Comment

I studiet med Stephanie Maria

Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria.  Klik hér  for at læse mere, og se billederne.

Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria. Klik hér for at læse mere, og se billederne.

Den danske sangerinde Stephanie Maria var i denne uge i studiet for at indspille numre med sit nye band, som bl.a. tæller undertegnede på guitar, keyboard og kor. Derfor kom kameraet med en tur behind the scenes.

For mange kommer det som en overraskelse, at jeg også selv er musiker, men det er faktisk noget der går meget længere tilbage end min kærlighed til fotografering - og jeg har spillet musik siden jeg var 6 år gammel.

Siden 2013 har jeg spillet sammen med den unge danske sangerinde Stephanie Maria, som jeg selv var med til at opdage til talentudviklingsprojektet Talent13. I 2015 har vi startet et nyt band, sammen med to erfarne musikere på trommer og bas/keys, og der arbejdes nu på en masse nye numre. Genremæssigt er det lidt mere elektronisk end tidligere, men har et fantastisk drive, og er noget jeg er sikker på, vil appellere til rigtig mange. Tænk musik lidt i stil med Mø, med en smuk og klar kvindevokal i front.

I denne uge hoppede vi i studiet med Torben Møhlenberg bag knapperne, i de hyggelige omgivelser i KaosAmbasaden i Randers. Numrene er nu sendt til den dygtige Kent Olsen til mix. Vi glæder os meget til at kunne dele dem med jer alle - forhåbentlig kommer der også snart en video.

Oplev bandet live
Onsdag d. 4. marts kl. 21:30 kan bandet opleves på Atlas i Aarhus i forbindelse med Emergenza Festivalen.

Comment
Modeblogprisen 2015

Comment

Modeblogprisen 2015

Siden 2011 er Modeblogprisen blevet uddelt, og siden starten er det sket på foranledning af det daske modesite Miinto.dk. I år blev arrangementet afholdt i Børsen i København under modeugen. Venstrehaandsarbejde.com var med og fangede lidt af stemningen.

De optrædende var Waqas Qadri (Outlandish) og Lighthouse X.

Vinderne var:

Årets nye modeblog

Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark)
 

Årets personlige modeblog

Twin Peaks (Mette Marie Lei Lange)


Årets visuelle koncept

Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark)
 

Årets mandlige modeblog

Dansk Mode (Michael Schmidt)


Årets kvindelige modeblog

Nemesis, Babe (Marie Myrhøj Jensen)


Årets Læserpris

Fie Laursen

Alle billederne Copyright 2015 Peter L. Nielsen, Venstrehaandsarbejde.com - Må ikke bruges uden fotografens tilladelse.

Comment