Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria.  Klik hér  for at læse mere, og se billederne.

Sidste år lavede jeg pressebilleder af Stephanie Maria. Klik hér for at læse mere, og se billederne.

Den danske sangerinde Stephanie Maria var i denne uge i studiet for at indspille numre med sit nye band, som bl.a. tæller undertegnede på guitar, keyboard og kor. Derfor kom kameraet med en tur behind the scenes.

For mange kommer det som en overraskelse, at jeg også selv er musiker, men det er faktisk noget der går meget længere tilbage end min kærlighed til fotografering - og jeg har spillet musik siden jeg var 6 år gammel.

Siden 2013 har jeg spillet sammen med den unge danske sangerinde Stephanie Maria, som jeg selv var med til at opdage til talentudviklingsprojektet Talent13. I 2015 har vi startet et nyt band, sammen med to erfarne musikere på trommer og bas/keys, og der arbejdes nu på en masse nye numre. Genremæssigt er det lidt mere elektronisk end tidligere, men har et fantastisk drive, og er noget jeg er sikker på, vil appellere til rigtig mange. Tænk musik lidt i stil med Mø, med en smuk og klar kvindevokal i front.

I denne uge hoppede vi i studiet med Torben Møhlenberg bag knapperne, i de hyggelige omgivelser i KaosAmbasaden i Randers. Numrene er nu sendt til den dygtige Kent Olsen til mix. Vi glæder os meget til at kunne dele dem med jer alle - forhåbentlig kommer der også snart en video.

Oplev bandet live
Onsdag d. 4. marts kl. 21:30 kan bandet opleves på Atlas i Aarhus i forbindelse med Emergenza Festivalen.

Comment