Venstrehaandsarbejde har siden starten i 2007 fotograferet over 150 koncerter om året, og er dermed en af landets absolut mest aktive koncertfotografer. Nu kan du gå på jagt i arkivet.

I 2007 startede jeg Venstrehaandsarbejde op, med at fotografere alle de koncerter jeg kunne komme til. Gudskelov fik jeg frie hænder til at fotografere af det fantastiske spillested Café von Hatten i Randers, og begyndte at lære alt jeg kunne om, hvordan man tager billeder i de meget svære forhold der ofte er til koncerter - ikke mindst på små spillesteder!

Efter at have vundet en Gaffa Photo Award for 'Årets Bedste Live Billede' i 2009, blev ambitionsniveauet skruet op, og det betød bl.a. at så mange af sommerens festivaler som muligt. Det er alt i alt blevet til over 1000 koncerter med nationale og internationale kunstnere, og også enkelte koncerter udenfor landets grænser.

I gallerierne vil man fx kunne finde alle billederne taget på bl.a Roskilde Festival, Spot Festival, Danmarks Grimmeste Festival, Grøn Koncert - og mange flere, og der er alle genrer fra kor-koncerter og singer/songwritere, til metal og hiphop. Igennem årene er der næsten ikke nogen danske kunstnere der ikke har stået foran mit kamera, så der er virkelig meget at tage af - og endnu mere at finde.

"Mit mål er altid, at tage ét billede, som opsummerer stemningen til en koncert. Det skal være sådan, at dem som var tilstede vil kunne se det og huske hvor god en oplevelse det var - og få dem dem der ikke var der til at ønske at de havde været der!"
- Peter L. Nielsen, Venstrehaandsarbejde.com

Jeg er i gang med at uploade alle de gamle gallerier, og gøre det nemt at finde gamle billeder. Derfor kan man i bunden af alle sider finde links til enten arkivet for musikbilleder eller til blogposts:

Der er pt lagt billeder ud der går tilbage til marts 2011, men der vil komme mange flere af de gamle billeder til løbende, så hold endelig øje med dem.

I musikarkivet vil du kunne vælge ud fra fx bandnavne, spillesteder/festivaler, måned og meget mere, så det skulle gerne være nemt at finde det du leder efter. Begge arkiver har desuden en søgefunktion, som gør det endnu nemmere.

Comment