I lørdags lavede jeg et shoot med Sarah, som godt kunne bruge nogle billeder til sin portfolie. Det kom der tre serier ud af - én i dramatisk sort/hvid, én med lightleaks og én med duset farvetoning.

Der skal mere end dårlig vejr til at ødelægge et planlagt foto shoot. Shootet med smukke Sarah havde været planlagt i lang tid, og da foråret var begyndt at vise sig i ugen op til, virkede alt til at være perfekt til at lave nogle smukke forårsbilleder. Man skal dog aldrig regne for meget med det danske vejr.

Dagen før shootet var der storm over landet, og selvom regnen havde lagt sig på selve dagen, var vinden med til at gøre shootet til både en interessant - men også kølig oplevelse.
 

"When life hands you lemmons..."
Stylingen var på forhånd blevet bestemt, og de dygtige folk hos Rock Your Hair sørgede for at alt der hed hår og makeup gik op i en højere enhed - og ikke lod sig påvirke af vinden.

Da location ikke var meget i læ, blev der fundet props som kunne være med til at understrege vinden, som fx lange stykker tyl, som Sarah holdte ud, og lod fange af vinden. Dette var med til at tilføre noget helt nyt til looket, som måske ikke var med i den originale plan, men som gav noget helt anderledes til billederne.

Man skal altid sørge for at få det bedste ud af svære situationer.

Der var fra starten sikkert, at jeg ville lave mange af billederne i sort/hvid, hvor kontrasterne virkelig kunne få lov til at "poppe" - ikke mindst fordi forårsfarverne ikke har slået helt igennem endnu. Som arbejdet skred frem, blev det dog også klart, at nogle af billederne fungerede bedst med andre redigeringer, så det endte med tre forskellige - som er vist i de tre gallerier her.

 

Hvad er din favorit?
Smid en kommentar nedenfor.


Lightleak serie

Model: Sarah Sølvsten
Photographer & retouching: Venstrehaandsarbejde.com
Makeup & hair: Rockyourhair.dk

Sort/hvid serie


Duset serie

Comment