logo.png

Besøgende på denne side kender mig som fotograf, men ikke mange ved at mit primære arbejde i næsten 10 år har været indenfor grafik, PR og kommunikation. Min fotografering har altid været en bi-beskæftigelse, hvor jeg kunne udfolde mig uden at skulle tænke på husleje m.m. - og derfor håber jeg at brugerne af min side vil kunne hjælpe mig med at finde et nyt job.

For mig har det at fotografere altid været en ting som gav mig en masse oplevelser. Om det er modelarbejde, fotografering af koncerter og festivaler el.lign., så er det ting som jeg nyder meget, og lærer meget af, men det er ikke ting der gør at jeg kan leve af det. Ofte er det, tværtimod, en underskudsforretning.

Jeg er derfor meget afhængig af at kunne lave andre ting, så fotograferingen kan blive ved med at være drevet af lyst og nysgerrighed. I de sidste syv år, har jeg arbejdet i kommunkationsafdelingen hos VIA University College, hvor jeg har lavet alt fra trykopgaver, til arbejde med online og sociale medier. Jeg håber at kunne finde et ligende job nu her - gerne i fx Aarhus, København el.lign., hvis muligt.

HyrPeter.dk
For at skabe mere opmærksomhed om mig, min jobsøgning m.m., har jeg oprettet en ny hjemmeside, hvor man kan læse mere om mig, se mine kvalifikationer og meget mere. I den forbindelse har jeg også produceret se to videoer man kan se her på siden.

Mit håb er at folk vil bruge to sekunder på at dele HyrPeter.dk eller videoerne med deres netværk, og at jeg derved vil kunne nå ud til en masse potentielle arbejdsgivere. 

- læs videre via de to links nedenfor, og del det, og du vil gøre mig meget taknemmelig!


Med venlig hilsen
Peter L. Nielsen, ejer af Venstrehaandsarbejde.com

Mere info
www.hyrpeter.dk
Læs pressemeddelelsen

 

Comment