Transient

Der er titusindvis af magasiner - både fysisk og online - og mange steder at få sine billeder publiceret. Der er dog ét magasin som altid har sat standarden, når det kommer til at bruge og vise billeder af ekstraordinær kvalitet - National Geographic. Derfor er jeg utrolig stolt over at få mit første billede publiceret i netop National Geographic.

VIAJES_168.png

Tilbage i efteråret 2013 var jeg i København i forbindelse med et fotoopgave, hvor jeg fik taget et panorama ud over København og Christianshavn, som flot fremviste Københavns volde, dækket af flotte efterårsfarvede træer.

Billedet var taget og gjort færdigt på ganske få minutter, men jeg var selv godt tilfreds med billedet, som viste en side af København som jeg ikke selv ser ofte.

I forbindelse med et tema om Danmark i den spanske version af National Geographic, blev jeg kontaktet ang. billedet, da det illustrerede det de gerne ville vise om København. Resultatet blev - som man kan se på billedet til højre - et opslag med mit billede som det bærende billede i artiklen. Et resultat jeg har ventet spændt på i et par uger nu!

For mig står National Geographic som det største man kan nå indenfor fotografi. Bladet har siden starten i 1888 været bannerfører for seriøs journalistik, med fokus lagt på flotte og banebrydende billedreportager. I en verden hvor journalistik og fotos ofte er præget af travlhed og - tildels - en overfladisk tilgang til emnet, har National Geographic brugt store kræfter og ressourcer på netop at gå den tand dybere og arbejde den tand hårdere, for at få den gode historie. Bladet er i dag det mest læste digitale magasin i USA, og udkommer på 36 forskellige sprog. 

Nogle af mine største forbilleder når det kommer til fotografering - som fx. Joe McNally er kendt primært for det arbejde de har lavet for netop dette blad. For dem er der heller ingen tvivl: National Geographic er det ultimative sted at få offentliggjort sine billeder!

Så det er med stor stolthed at jeg nu kan sætte National Geographic på min liste over ting jeg har opnået, og jeg håber ikke at det er sidste gang jeg har æren af at levere billeder til dem!
 

 

Comment