Bandet Divided by Numbers lyder måske ikke velkendt, men bag navnet gemmer der sig fire fyre fra Randers, som har spillet sammen i mange år, og været en meget aktiv del af det randrusianske kulturliv. I forbindelse med deres nye projekt, skød vi et par pressebilleder.

Bandet Fairlane var det første band jeg i sin tid fotograferede, da jeg startede som koncertfotograf, og jeg har siden fotograferet dem utallige gange. Bandet har nu skiftet navn, og skulle også, ifølge dem selv, have fået en lidt anden lyd, hvilket jeg glæder mig meget til at høre.

Shootet foregik i nærheden af Randers, hvor der blev kræfterne blev brugt på at skabe nogle billeder med stemning der matchede bandets musik. Kodeordene var bl.a.: Aften, køligt og afslappet. 

Den regnvåde dag, og den meget specielle location gav en fantastik kulisse - ikke mindst til det billede vi lavede ude i en pavilion i haven, hvor lys blev sat op inde i pavilionen for at kunne få omgivelserne til at få den rette, mørke stemning.

De mere "klassiske" band billeder blev lavet i tre versioner: Normal, duset vintage og sort/hvid. Se alle billederne nedenfor.

Bandet er meget tæt på at have deres debut klar, så hold øje med dem via deres Facebookside!

Comment