2013 er ovre, og det har været et år på godt og ondt, men med mange udfordringer, og utroligt mange fantastiske oplevelser. Det var et år der startede med sygdom, og endte med søgning efter et nyt job (en jagt der ikke er ovre endnu), men også et år hvor der kom endnu mere fokus på modelfotos og portætfotografering.

Siden starten har et af Venstrehandsarbejde's vigtigste områder været fotografering af koncerter, og 2013 har ikke været anderledes. Det er blevet til over 100 koncerter igennem året, og besøg på festivaler som bl.a. Roskilde, Northside, Spot, Danmarks Grimmeste, foruden jobs på spillesteder, Grøn Koncert m.m.
Vi vandt også en international konkurrence, som bl.a. resulterede i fotografering m.m. af den amerikanske rapper Lil Wayne.

Det bliver spændende at se hvad 2014 byder på. Ambitionerne er høje, og på trods af den usikkerhed der pt er omkring hvor i landet det kommer til at blive, og i hvilken sammenhæng, så er der meget at se frem til!

Venstrehaandsarbejde ser frem til at bringe jer endnu mere i fremtiden. Håber at i vil følge med! For at markere det nye år, har vi samlet lidt fra 2013 i kategorierne Model, Musik og Familie. Håber i kan lide det!

Mvh.
Peter, ejer af Venstrehaandsarbejde.com
 

2013 i model billeder


2013 i musik billeder


2013 i familiebilleder

Følg os:

Comment