Transient

Nogle gange skal man tage nogle nye chancer når de byder sig, og selvom at det pt er en periode med store omvæltninger og udfordringer for mig, så betyder det ikke at jeg går i stå. Den amerikanske rapper Lil Wayne skal i oktober på tour i Europa, og søger fotografer - Jeg håber at det bliver mig! 

I forbindelse med Lil Wayne og Mac Miller's tour rundt i Europa, søger de en fotograf i hvert land, som kan komme til at få nogle fede oplevelser, og få taget nogle unikke billeder.  

Den mulighed kan jeg naturligvis ikke lade gå forbi mig - specielt ikke da der på det seneste har været brug for nogle positive oplevelser, så jeg har tilmeldt mig konkurrencen, om at blive den danske fotograf der dækker Lil Wayne's besøg i Danmark.

 

Giv en stemme

Du kan hjælpe mig ved at give mig en stemme. Det kræver enten en Facbook eller en (evt flere hvis du vil stemme flere gange) Twitter-profiler.

Stem her:
http://www.talenthouse.com  

Klik på Facebook og/eller Twitter-knapper til højre for billedet af guitaristen.

 

Jeg håber at du vil hjælpe mig!
På fothånd tak!

-Peter 

 

Comment